Notícies

Noscarmientas proclama Mónica Fornals i Candela Blanco les seues Falleres Majors de 2017

Categories: Noscarmientas

La comissió de Russafa va despedir a Nieves de Gràcia i Edurne López després d’un fantàstic exercici.

El dissabte 19, la comissió de Cádiz – Cura Femenía – Puerto Rico, més coneguda com «Noscarmientas», va celebrar la tradicional proclamació amb què van ser coronades Mónica Fornals i Candela Blanco com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de la falla per a 2017.

unnamed

L’acte va començar a les huit de la vesprada amb un nodrit nombre de fallers i amics en el casal del carrer Retor Femenía. El primer a pujar a l’escenari va ser el president de la comissió, Jaume Bronchud, qui va rebre Jorge Herraiz, president infantil dels tres últims exercicis, per a despedir-se dels seus fallers com a màxim representant. Posteriorment, Nieves de Gràcia i Edurne López, Falleres Majors de 2016, van fer el propi i van tancar un nou capítol en la història d’una comissió que complix enguany 90 anys des de la seua primera plantà.

Després de dos discursos emotius d’agraïment i la calorosa despedida de Bronchud, les dos màximes representants van poder recordar junt amb els seus presidents d’un vídeo que arreplegava l’any faller que han tancat. Va arribar el moment més esperat. Mónica Fornals i Candela Blanco van ser proclamades, entre alegries i emocions, Falleres Majors de Noscarmientas de 2017. Abans, Ismael Galindo va acceptar el càrrec de president

unnamed-4

Un vídeo va servir per a repassar les vides d’Ismael, Candela i Mónica els que van tindre en els seus primers discursos paraules d’agraïment per a tota la comissió. Sens dubte els espera per davant un any fantàstic carregat de grans moments que anirem compartint amb tots ells.

unnamed-2

Author: fallanoscarmientas

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.