Notícies

El somni d’una nit de teatre

Categories: Noscarmientas

Noscarmientas aconsegueix la glòria amb doble podi al teatre en aconseguir el Tercer premi en Llarga i guanyar en Curta A.

La nit del teatre no pogué ser més daurada per a la nostra falla, la comissió de Cadis – Cura Femenia – Puerto Rico, a l’aconseguir cinc dels sis premis pels que estava nominada. Amb una nodrida representació de fallers a la Gala de la Cultura, la festa de premis va començar quan Carol López va aconseguir el guardó pel seu paper de “Virtudetes” en l’obra “Cabaret de Morts”, que la falla representà al concurs.

La mateixa representació li ha valgut a Jaume Bronchud també el seu primer saragüell pel paper de “Bloody Mary”, dirigida per Manolo López qui s’alçà amb el saragüell a la millor direcció.No va haver sort Finalment amb Ángeles Hernández, qui signa una més que excel·lent interpretació com a “Laura” a “Cal desfer la casa”.Va arribar el moment de rebre els guardons d’obra. I ací l’alegria ja va desbordar a la comissió. Primer en guanyar en curta A, amb “Cabaret de morts” i, posteriorment, a l’aconseguir un fantàstic Tercer Premi en la categoria d’obra llarga.
La falla es traslladà posteriorment al casal a on continuà la festa, amb la resta de fallers, a més de nombrosos amics d’altres falles que van voler unir-se a la celebració de Noscarmientas. A tots, enhorabona i moltes gràcies.

Author: fallanoscarmientas

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.